Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en plus en = minus en

älska sönder mina ben
och förgör mina
läppar

smula sönder
mitt hjärta
och skölj ner
det med saliv

vi andas inte längre
tillsammans.




Fri vers av items
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-26 22:24



Bookmark and Share


  Eyglo
Den här gillar jag! :)
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

items
items