Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina känslor


Saknar mamma

Jag saknar min mamma.

Fast hon fortfarande är vid liv,

så saknar jag henne.

Hennes sjukdom har inte bara förändrat henne

utan oss alla.

Mina drömmar är inte dem samma,

Jag saknar henne,

Vi är så långt ifrån varandra

och ändå så bor vi så nära.

Hon vill inte att vi ska ha ont

så hon lider i det tysta.

Hon är så förändrad.

Jag hatar mig själv för att jag har gett upp,

Jag har låtit henne backa utan att säga stopp.

Hon ler inte längre.

Jag saknar min mamma.

Hon väntar på döden och hon har så ont.

Mitt hjärta blöder. Min själ sviker.

Jag begraver mig i arbete och i nöje

det finns ingen tid för henne.

För oss, för bästa vänner, för mor och dotter.

Jag saknar henne.

Varför flyr jag?

Varför säger jag inte som det är?

Varför låter hon mig fly?

Jag saknar henne

Jag kan inte leva utan min mamma.

Jag kan inte vara lycklig utan henne.

Varför måste hon va sjuk?

Jag vill inte att saker ska förändras.

Fan! Att vi förändras.

Jag älskar henne

Fast mest för den hon va förut

Vem är hon nu?

Vad har denna smärta väckt i henne.

Gud hör du mig!

Ska hon leva?

Ska hon dö?

Jag vill inte släppa henne.

Jag vill inte att hon ska ha ont.

Gud väck mig ur denna mardröm.

Jag saknar min mamma

Hennes doft, hennes blick, hennes ord och

hennes smekningar.

Jag saknar min mamma

Hon är mitt allt.




Övriga genrer av Pabla
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-10-27 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pabla