Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har jag hört att djävulen skulle ha dyrkats före både gud och jesus, när de fick reda på det, att de skapat ett sådant djur som av misstag så uppfann de att han var en fallen ängel för att lägga under sig denna dyrkan som i monopol på tro


Det måste vara djävulen i mig








Jag är en djävul
(måste vara det i dina ögon)

piska mig
du
änglalika varelse

ty jag svarar inte (längre)
när du ringer




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-27 13:22



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Åh underbart som Ssssatan!
2007-10-27

    White as a star
Väldigt bra skriven. Applåderar.
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP