Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän till mig har hotat att säga upp bekantskapen med mig om jag publicerar den här texten och det trots att jag bara är en helt fiktiv person uppdiktad av den som skriver under just den pseudonym som personen ifråga lånat från naturen


Något litet om att smeka sina egna bröst







Att ta sig själv i skrevet
för att rätta till kronjuvelerna
då påsen hamnat fel i resåren
kan inte alls jämföras
med att smeka brösten

utan borde rimligen vara
en motvarighet till
att rätta till behåbanden
när bröstens hud kommit ut emellan

att råka komma åt att kolla läget
genom att smeka juvelerna
eller brösten
det måste få gå under rubriken
\'olycksfall i arbetet\'

@@@

En gång när en vän till mig
tog sig i skrevet just när skolfotografen
tog en bild på oss uppställda
som ett gäng fåntrattar inför skolavslutning,

då tyckte någon senare
att jag togs som på bar gärning,
att jag inte ens var med på fotot
eftersom jag som vanligt skolkade den dagen
samt befann mig såsom i ett annat universum
läsandes någon spännande bok,

har det inte tagits någon hänsyn
till på alla dessa årliga klassträffar
under årens lopp,
alla har tagit det för att vara jag
brukar jag få höra efteråt av mina kompisar,
de som gick på de där träffarna,
själv har jag inte haft tid
för alla de där böckerna som jag
fortfarande tycker jag måste hinna läsa
innan jag helt
hinner försvinna ut ur historieböckerna




Prosa (Novell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-27 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP