Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret skymtar ljuset



Oktobermorgon
tiden återställd klockan
är slagen en lång
vinter är nära tända ljus
en bra bok ser fram emot
nästa återställande




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-10-28 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP