Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonkö

Du placerade mig i telefonkö,
jag väntade.

Du satt där tyst, med luren i handen.

Jag har nummer 140 i kön,
tack för att jag väntar.

Vill jag vänta kvar?

Eller vill jag lägga på luren...
och förbanna siffrorna jag slog,

och att jag höll din hand




Fri vers av Saralisa
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-05-02 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saralisa