Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioter- älskling- är såna som du!

Idioter, älskling
är sånna som du
som inte lyssnar
och låter tårarna tala

Idioter, älskling
är sånna som du
som inte ser
utan låter tårarna synas istället

Idioter, älskling
är sånna som du
som tror på kärlek
men inte vet hur man gör
när man älskar



Idioter, älskling
är sånna som du
som inte borde få finnas
– men tack vare alla idioter
i den här världen –
finns du ändå




Fri vers av Miranda Idiotpanda
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-05-02 14:49



Bookmark and Share


  Dagg
Jag tycker att du har en bra sammanhängning i din text, rytmen är bra. Känns lite tom, dock... Kan inte säga varför. Den är fint avslutat, men det känns som om något fattas.
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Miranda Idiotpanda
Miranda Idiotpanda