Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig i ditt hjärta

Du ser på henne
så vackert
där hon sitter så självgod
och beundransvärd

Det är inte många som
kan stjäla ditt hjärta och
jag hatar henne för det hon gjort

Mot mig
mot dig
– det skulle ju vara vi -
visste du inte det?

Du säger att hon är det vackraste
och underbaraste som finns
- på låtsasskämt såklart
så att ingen sak tro att
du älskar henne

Men det vet vi redan att du gör
och jag orkar inte längre
för hon kväver min plats
så snart finns jag inte mer

Osynlig är jag i ditt hjärta
Hon är allt som finns nu
– hon, hon, hon -
som inte ens vill ha dig




Fri vers av Miranda Idiotpanda
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-02 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miranda Idiotpanda
Miranda Idiotpanda