Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävul

Arg och kåt

Frustrerad och våt
Gör du mig,din djävul

Jag vill slita av dig dina byxor

Straffa mig,
för min godhet

Ta mig
Fyll mig...

igen




Fri vers av Saralisa
Läst 547 gånger
Publicerad 2005-05-02 15:39



Bookmark and Share


  Smultris
Wow....snyggt skrivet...*L*
2005-08-03

  Daniel_78 VIP
måste skriva här igen,
denna texten har satt sig i min hjärna,
kom på mig själv att gå och citera den för mig själv!

åter igen, lysande!
2005-06-21

  Daniel_78 VIP
djävulst härlig
2005-05-11

  eerie
det är nästan så jag ska prova det där som raggningsreplik på pojkvännen :) med din tillåtelse då
2005-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Saralisa