Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självuppfattning: A-typ

Stillheten omkring mig känns orolig
Starka känningar av ångesten (prestation)
De smyger sig upp inuti nacken och bildar en
hård och segt mjuk boll utav nystan

Perfektionisten i mig får känslan av otillräcklighet
Han löper vidare mot nästa känslomässiga befordring
Dock, den leder icke till den känslomässiga tillfredställelse
den kräver

Jag driver mig själv framåt mot nya mål
Alltid på språng Alltid bråttom

Delar in fritiden i schemalagda aktiviteter för att uppnå
så ultimat rationalisering som möjligt

Det spelar ingen roll hur många personlighetstest jag gjort i populärpressen.
Jag vet vem jag är.

Jag är en a-typ.




Övriga genrer av existens
Läst 534 gånger
Publicerad 2005-05-02 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

existens