Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lör kl 22-04.00

uppmärksammad

(inriktad)

 

uppraggad

(inställsam)

 

uppslutning

(inneställe)

 

uppbrott

(inledning)

 

uppgift

(intresserad)

 

uppgång

(inbjudan)

 

upphetsning

(införande)

 

uppåtsträvande

(imponerande)

 

uppdrag

(inutikänslan)

 

uppgivenhet

(inkompentent)

 

 

 

 

Somnar ensam




Fri vers av Angie VS Life
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 11:10



Bookmark and Share


  sister mary
Gillar den formen av parallella skeenden, parallella tankar.
Så en natt kan bli...
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Angie VS Life
Angie VS Life