Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förvirring


Förvirring

vissa säger att de hittar sig själva
när de förlorar sig i någon annan
själv har jag mest gått vilse på vägen
jag vet att den har en början och ett slut
men jag har ingen aning vart jag ska gå




Övriga genrer av Linuxtjej
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-11-05 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linuxtjej
Linuxtjej