Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten skrev jag dagen då jag inte visste...


Jag står i regnet

Känner hur droppar rinner längs med kinden
Är det regn eller tårar?
Jag vet inte
Jag står i regnet
Jag ser ut över världen med stängda ögon
Är den god eller ond?
Jag vet inte
Jag står i regnet

Känner hur jag faller med regnets kalla droppar
Jag släppte taget
Nu faller jag
Jag faller i regnet
Jag skulle inte ha släppt den varma tryggheten
Är jag inte fri snart?
Jag vet inte
Jag faller i regnet
Jag väntar i fallet på vingarna och friheten
Är det här vingar?
Jag vet inte
Jag faller i regnet
Jag får inga vingar utan faller mot botten
Är det där botten?
Jag vet inte
Jag faller i regnet

Nu är jag blind jag ser inte friheten eller botten
Är det slut nu?
Jag vet inte
Jag faller i regnet
Jag stannas av varma vingar som släpper mig fri
Är jag lycklig
Jag vet
Jag dansar i regnet




Fri vers av AnnaEss
Läst 536 gånger
Publicerad 2007-11-05 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnaEss
AnnaEss