Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När isen börjar smälta


Isen i Klintforsån

snön glimrar
på isen


isen börjar
smälta


av ruinernas
inre kraft



men så
kommer
våren vinterns
fiende



av vinterns
makt och
av lövens
knoppar





Fri vers av joje
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-11-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joje