Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friskvård



Ett svider som faan
två skrålar i skog
alla letar lukter i vas

Tre drunknar i sjön
fyra kastar en nål
alla kalasar på karott

Fem sliter av krås
sex låser upp skåp
alla kallas de hem

Sju nyper en kran
åtta bildar en kork
alla snåla som fan

Nio springer fort
tio ljusnar förstrött
alla och envar kostar skjorta!!




Fri vers av Heda
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 13:24



Bookmark and Share


  Marita Persson
Den här begrep jag mig inte riktigt på? men av någon konstig anledning tycker jag väldigt mycket om den ändå! Förklara dä`den som kan ;_)
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Heda
Heda