Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adrenalin (ditt)

Du ger mig adrenalin
som pumpar genom mig
likt ett forsande vattenfall

En skakande, överglad
lycklig kropp

Du gör mig lycklig
med ditt eget adrenalin




Fri vers av White as a star
Läst 597 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-09 10:38



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Härligt forsande dikt!
Man blir glad i själen av den!
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

White as a star