Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Indigotårar


försöker glömma

jag sätter mig ner

sätter mig i vår kökssoffa

blått trä

den är lika gammal som jag

den knakar

för första gången får jag ingen inspiration
















jag kommer alltid att minnas den där blå färgen






Övriga genrer av Hycklaren
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-11-09 21:00



Bookmark and Share


  Junibarn
Jag L O V E din poesi. du är så himla bra!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Hycklaren