Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbär igen

Känn min viskning

omvandla den till musik

ljuva toner som stiger uppåt

upp till trädtopparna

Låt fåglarna knyta fast dem vid sina ben

låt himlen uppsluka önskningen

Lås ett silverlås med guldnyckel

kasta svalan från en sluttning

Se elden krossas

låt den reflektera månen

Dyk ner i havet

simma mot drömmarna

Lås upp ett guldlås med silvernyckel

knyt en knut av trasor

Titta på hjärtat av glas

Puls




Fri vers av Hycklaren
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-04 15:25



Bookmark and Share


  R-M
va vacker !
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Hycklaren