Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag lägger ny snö längst vägkanten

jag lägger ny snö längst vägkanten
så den ny vita snön kan älska sådär vackert längst kanten och
skaka liv i den gråa, döda, slaskiga snön som förstör blickens känska av lugn
jag lägger ny kärlek längst vägkanten i ditt hjärta
så den nya röda kärleken kan älska sådär vackert längst kanten och
skaka liv i kärleken som finns men som inte visar sig i dina ögon längre
jag lägger ny kärlek i form av snö på ett brustet hjärta vid kvarterets slut
vad händer innanför väggarna, innanför livet
när tiden blåses ut
jag lägger ny snö längst vägkanten inatt
inte för livet, utan bara för att.




Fri vers av Fredrick
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-12 12:30



Bookmark and Share


  Just Emotions
kanonbra skirvet!!!
2007-11-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag ryser plus att tårar tränger fram i ögonvrån.
Snacka om att en text berör samtidigt som den
är i ord vackert skrivet. Du har lyckats och beröra
mig i alla fall. Tack!!//B
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredrick