Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna löven

Tunna löven frasar där jag går
Det har blivit höst
Vill veta hur du tänker
men hittar ingen röst

Vi seglar med skilda kompass
men bor i samma hamn
Du sa \"för alltid kär\"
nu vet du knappt mitt namn

Jag dricker ur din mugg
för att känna din mun
Och tänker på tiden
hur isen blev tunn

Ändå, vi lever, vi andas här ihop
Har så mycket i säcken
Våra drömmar och allt som blev
och alla hemliga tecken

Kanske gick allt för fort? Kanske är det så här
utan illusioner
Man målar en bild hur allt ska bli
som softa illustrationer

Tunna löven frasar och jag vet ju
där jag går
att när solen värmer jorden
kommer åter igen en vår





Fri vers av SysterLi
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 19:38



Bookmark and Share


  HQ
Jag tycker att den här texten flyter riktigt snyggt
och att samspelet i orden gör den väldigt vacker!
\"Vi seglar med skilda kompass\"
ska kanske vara kompasser?
Men det är ju bara en liten grej.
Jag gillar verkligen den här texten...
snyggt komponerad!
2007-11-12

  mare VIP
Lyriskt och fint.....
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

SysterLi