Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen väg leder ända fram

En bit bort

står en människa lutad mot rälsen

 

Vi står vid avgrunden

och hör på avstånd

ljudet

av en undergång

 

Spåren

löper längs framtiden

det som en gång var

utvecklingens

senaste landvinningar

 

Det bottenlösa hålet

gapar girigt

rakt emot oss

 

Religionernas törst

på blod

tycks aldrig kunna mättas

 




Fri vers av Linton
Läst 510 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-20 19:19



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
min optimistiska uppfattning angående religionerna är att de är en modefluga
2008-02-21

  Daniela Linder
Jag tyckte den var lättläst och bra och jag gillar flödet och många av uttrycken. Du har bra meningsbyggnader här, vilket jag gillar då det blir mer lättläst.
Sen är det ett världstema, ett budskap som alla borde tänka lite på. det borde finnas en världsreligion som säger att alla ska få tro det dom vill.
2008-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Jesus Kristus GAV Sitt blod.
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Linton