Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nollställd

Jag var nollställd
hjärnan flyktig
full av gas
tombolan snurrade i extas

Just där
kunde livet förändrats
på en sekund
Händer palperade noga en stund

Trodde jag var mottaglig
trodde jag var svag

Men jag lurade döden idag





Fri vers av SysterLi
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SysterLi