Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem Gud är? Ska jag tala om för dig...

Ja vem är Gud?
Alla är Gud, d e därför allt är ett jävla helvete här nere,

för att vi alla försöker leka Gud.




Övriga genrer av Alexander VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2005-05-06 23:52



Bookmark and Share


  Lindah
Du har kanske en poäng där...!
Det får en att börja tänka i alla fall... och sådana ord gillas, som sätter igång tankeverksamheten.
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP