Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


y no es una pesadilla

sen har vi det där
som i gamla filmer brukar kallas bitterljuvt
när det räcker med några ljudande minuter, fragment av minnen
för att ta mig tillbaka
och den enda skillnaden är platsen,
känslan är för evigt densamma




Fri vers av acorazado
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

acorazado
acorazado