Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feministjävel!

jag sa utvik är snuskigt
allas ögon riktades mot mig
de synade min kropp och tänkte
hah, det säger du för att du är fet
sen sa dom att det är artistiskt vackert

efter en stund påpekade jag
det är nakna kvinnokroppar överallt
jag vill se lite män för omväxlings skull
\"men vi har inte lika fina former\"
män säljer inte som kvinnor
konstigt det är ni som säljer oss
och köper oss på samma gång

alla ser nakna kvinnor
snygga nakna kvinnor
perfekta nakna flickor
och mår illa över sin egna kropp
gråter i kudde när valkarna ligger runt kroppen

färgar håret
för det kan inte vara råttfärgat fult
färgar ögonen
för de kan inte vara tråkigt grå

jag säger kan det inte bara försvinna
denna äckliga överexponering av flickor
reaktionen jag får är enhällig - feministjävel




Övriga genrer av lina sofie
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 02:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lina sofie