Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har makten och ensamheten i evighet, amen!

Hyllar dig
i ensamhet

Avgudar dig
i längtan

Lovordar dig
i själen

Undviker dig
av rädsla

Avvisar dig
av tveksamhet

Nobbar dig
av dumhet




Fri vers av SysterLi
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 20:09



Bookmark and Share


    Oprofessionell
vackert och skört skrivet
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

SysterLi