Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det spelar ingen roll

Det spelar ingen roll
ingen roll vad du säger
jag kommer aldrig
förändras
jag kommer alltid
vara den jag är
jag kommer alltid vara
tjejen du aldrig förstår
du kallar mig kall
du kallar mig konstig
men alla man inte
förstår är konstiga
alla som inte tycker lika
eller känner lika sinnat
är konstiga i ens ögon...
jag lever
jag tänker
jag gör som jag själv vill
jag vill inte ha någon
jag vill leva mitt egna liv...
bara för det är jag inte
konstig...
Jag kommer aldrig kunna...
kunna bli din...
Jag varken vill eller kan!




Fri vers av Bellabella
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-05-07 22:32



Bookmark and Share


    vilsen
bra tjejen ! stå på dig bara . man ska inte behöva anpassa sig till någon som tycker att mna är konstig! härlig dikt med ! kände hur mitt eget självförtroende växte snabbt!!
2005-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella