Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De glömda drömmarna






De kommer om natten


sveper




ringlar sig igenom alla snirklar o snår

där



bakom ögonlocken



Tar oss med in i en fantasivärld
där inget är logiskt





Den kanske kommer in genom ena örat

sveper runt några varv i våra huvuden

tills

den åker ut genom det andra örat

och försvinna

ut i

ingenstans





För när vi vaknar minns vi ingenting.




Övriga genrer av Damm
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-11-16 16:37



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Kanske dom glömda drömmarna är dom bästa, och de får oss
att tänka friskt och vågat, vem vet?//B
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad