Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelsebehov



Måla mig vacker med dina ord
snälla

Ta mig inte för givet för att jag är din

mätta mitt hungrande ego
innan jag svälter




Övriga genrer av Damm
Läst 722 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-13 12:52



Bookmark and Share


  aol
ingen annan än en själv kan rensa sina sinnen,
2010-01-25

  aol
ingen annan än en själv kan rensa sina sinnen,
2010-01-25

  Michaela Dutius
En bön som berör..och känns som du satt ord på mångas längtan
2009-01-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackra ord...och alla har någån slags bekräftelsebehov/B
2008-11-04

  Della K
Vacker vädjan...
2008-10-22

  Michaela Dutius
Orden som ska måla dig vacker värmer sig bara en stund - vid kärlekens eld!
2008-10-15

  Tove Meyer VIP
känner igen mig så i detta.....
2008-10-13

  Mr Lindemann VIP
Jag mättar dittt inre jag med ord som smälter vid intagandet likt älvor som kommit för nära elden
2008-10-13

  Eaglemountains VIP
Vacker beskrivning om längtan efter de rätta orden...
2008-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad