Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför håller du avstånd?






Jag vill vara nära


men du skjuter alltid undan


stänger dörren inifrån

till ditt hjärta och ditt hem

och släpper inte in mig.




Jag vill bara vara nära

utan krav



du behöver inte göra något

bara sluta stänga mig ute....




Alla säger att det är någonting jag måste acceptera

att du inte vill ha mera kontakt

att du har ditt eget liv

där det inte finns plats för mig




Men det gör så ont

och jag kan inte släppa taget än


Snälla syster

Kan du inte bli min vän?




Övriga genrer av Damm
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-16 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad