Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man tänker till ordentligt- även när saker går emot en, så har man det egentligen ganska bra på d






När mörkret lagt sig över dagen

och du kommit hem




När alla måsten är gjorda



Tar du dig tid


att bara vara


Kan du njuta av nuet



Uppskatta dagen
exakt för vad den varit


och tacka

för det du har?















Övriga genrer av Damm
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-11-16 20:03



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så otroligt värdefullt att tänka så. Mycket bra!!/B
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad