Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*valet är fritt*


Gå ut o sup du, men låt mig göra vad jag vill under tiden






Fredagkväll - då ska man ju ha så kuuuuul!!

Lördag ska vara ÄNNU roligare!



Är det okej om jag bara tar igen mig efter en jobbig vecka?
Samlar kraft att orka med en till?
Gör det något om jag inte har något roligt att berätta
vid måndagsfikat.......
eller blir min sociala förmåga ifrågasatt då?
Om jag väljer att vara mitt enda sällskap denna helg


ensam
med min bok
och
mina texter


Ska jag kanske skämmas då
eller
är det helt ok?


Att inte ha ett pressat schema, verkar vara det värsta som kan hända.....




Men jag behöver tid för reflektion

för meditation



Tycker om att sova och vila då jag kan

bara mysa i min ensamhet
bland tända ljus och goda dofter
av en egenlagad middag
och en hembakad färsk kaka


Det är viktigt för mig.




Övriga genrer av Damm
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-16 21:34



Bookmark and Share


  Dilsewat
Förmågen att trivas med sig själv är nog det bästa förmågan man kan ha!
2007-11-17

  Betlehemsstjärnan VIP
En text som doftar kloka ord.
Jag tycker själv det är värdefullt med egentid.
Har man inte mer att förmedla än bara vad
helgen innehöll då finns det inte mycket till
innehåll i livet.
Lugn, ro och harmoni ger krydda åt livet, inte tvärtom//B
2007-11-16

    NovaHI
känner igen mig i den här, inte nödvändigtvis med jobb och måndagsfika, men känslan, att folk i alla åldrar verkar tycka att det är så fruktamsvärt viktigt att göra vissa saker på helgerna, som jag inte alls är särsklit intresserad av, precis som du beskriver det.
2007-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Damm

Mina favoriter
Bortom människans fasad