Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag lyssnade på asyl på ljudbok om nätterna och blev arg.


knytnävsmetoden

med gluggar i tandraden
och hål i hjärtat
hon skrattar inte mer

Hon ser på när livet flyter bort i avloppet

man med stånd(punkt)
deklarerar hennes värde
med knytnävsmetoden

han ser på när han äger sin makt
slår sönder hennes bortspolade, bortslagna liv

jag är värdelös
världen är lös
jag är lös i världen
upprepar hon
medan livet flyter bort i avloppet




Fri vers av elinah
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-17 20:20



Bookmark and Share


  octobertragedy
vilka ord! jag borde kanske också lyssna på asyl som ljudbok om nätterna....om det resulterar i en masterpiece? det är oerhört snyggt skrivet, verkligen. med beundran, jennie :)
2008-01-22

    SysterLi
Kuslig nära och bra skrivet. Applåd och bokmärkt.
2007-11-17

  Myy VIP
Kraftfull och känslosam dikt. Bra skrivet!!
2007-11-17

    Vägskylt
Jag ryser av slutet.
2007-11-17

  Lyckohäxan Enediel
Ja usch och fy...dessa hemska öden...bra skildrat...på ett gripande sätt...
2007-11-17

    Elina Möller
Att kommentera känns överflödigt.
Jag bokmärker istället.
Så bra är den.
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

elinah