Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hudnära bagatell



En trädkramare
lyssnar på trädet hör hur
saven sjunker ner
ser glödande löv falna
i flykten och långsamt dö

naket står trädet
en spöklik siluett i
solen sista sken
trädkramaren ser ett löv
som hänger kvar i en gren

kramar trädet en
sista gång släpper taget
och vänder sig om
lövet sjunger i vinden
på sin sorgsna svanesång




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-11-19 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP