Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte riktigt vad det här är =P Jag hade inget bättre för mig och då blev den till.


Ängeln

Hej, sa hon
Jag heter Rita, men du kan kalla mig ängel.

Hon hade vilt, lockigt rött hår och strålande gröna ögon. Hon fanns, visst gjorde hon det. Men jag hade bara sett henne på en plats långt bort i min fantasi.

Hon var kort och kurvig, precis lagom mycket av allt. När hon gick såg det mer ut som en dans. Hon liksom svävade fram och förtrollade världen. Hon var som piparen som lockade alla med sig.

Hon fick mig att göra saker som jag aldrig gjort förut. Saker jag bara drömt om.

Hon var alltid med mig, följde varje steg jag tog. Eller var det kanske tvärtom? Jag är inte säker. Men hon hjälpte mig mycket under tiden hon var med mig.

Och när vi skildes lovade vi att aldrig glömma.




Övriga genrer av Thessie
Läst 380 gånger
Publicerad 2005-05-09 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie