Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apopemptikon

Ditt svarta farväl chockade mig
Du sa så mycket förut
Osanningar som mitt hjärta litade på
När kommer jag förstå?




Fri vers av Thessie
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-06-15 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie