Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får tro det du vill jag tänker inte visa något.


En änglagloria kan omöjligt gå sönder

du kan se och tro att du vet säkert
för inte kan en gnistrande bäck porla på låtsas
du kan höra orden och tro på deras sanningshalt
för en änglagloria kan omöjligt mörkna
du kan få tro att jag mår bättre om en stund
för så fort elden slutat brinna sprids askan med vinden

du kan blunda och låtsas som om du inte ser
för osynliga vindar finns inte oavsett om de susar
du kan tro på att jag mår rätt så bra
för en ljusblå fjädermolnshimmel har väl inga regnmoln




Fri vers av Elin E
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-03-20 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E