Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är inte vad det ser ut att vara.


Spåren efter en solnedgång

det finns ensamma fotspår
i den ljusa mjuka sanden
och sidenblåa pärlor glittrandes
i den tidiga morgonsolen
det är lugn i luften men
i havsdjupet finns en skuggvärld
himlen är i azurnyanser
med vita fjädermoln
om inte solen hade gått upp nyss
skulle den vara nattsvart
oceanens vattenyta är
stilla med ständiga krusningar
för några ögonblick sedan
var vågorna skummande och vilda

att platsen är fridfull beror bara
på att natten släppt sitt grepp




Fri vers av Elin E
Läst 311 gånger
Publicerad 2004-03-20 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E