Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen borde behöva drabbas av sådant här.


Du är ensam mobbad och utfryst

du finns inte det är få som vill se dig
än färre som vill vara i din närhet
deras blickar säger du är ovälkommen
du blir kallad ord som bränner sig fast inuti
behandlad som om du inte vore något värd
en del ser men säger ändå ingenting
ansvaret att säga till har blivit nästan bara ditt

för du är ensam mobbad och utfryst




Fri vers av Elin E
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-03-20 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E