Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några nya, några gamla - med risk verka insnöad..


Beflingade ord

Virvelvindars färd
bringande gnistersnö med
kylande omslag

snöflingor gnistra
svänger runt i vintervals
landar sen på mark

vintrigt avtryck
i nyfallenhetens snö
tassande konstverk

solens glitterlek
på fallna snökristaller
isande och glatt

änglars kristaller
dunlätt solskensflygande
himmelsk rörelse

blötsnö till glädje
kramas och formas utav
lekfulla händer

halkar på banan
oplanerad luftfärd blir
fall på baksida

att leka på glatt
kan ge oönskat tillstånd
gipsad brottenhet







Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 837 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-26 21:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Inte en enda gräslig text så långt ögat kan se, trots att en och annan sådan kanske varit värd att räkna me
2015-04-19

  Bodil Sandberg VIP
Beflingade ord...hehehe...härligt uttryckt...och vilka vintriga amuserande rader sen!!!!
2007-11-27

  Eline.P
Gnistrande vackert och målande skrivet, en njutning att läsa dina beflingande leklystna ord...ända till det bistra slutet.
2007-11-27

    ingvar VIP
Sköna beflingade ord i väntan på vintern. Månne de även blir bevingade? Vem vet..
Ingvar
2007-11-27

  Lena Renman
Skön snöyra!
lena
2007-11-26

  Ronny Berk
som en virvelvindad flingedans; en vintervacker hyllning... med halkvarning...ja...
2007-11-26

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag älskar snö...och Dina ord som formar denna glädje!!/B
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm