Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag till min mamma när hon fyllde år =)


Till min älskade mamma

Bästa mamman i världen
Ett hjärta av guld
Till dig står jag verkligen i skuld
Allt du gjort för mig är svårt att förstå
För dig skulle jag kunna stå på tå.
Att du burit mig i nio månader och lidit,
Din resa började så tidigt
Jag säger förlåt om jag dig sårat
Allt du gått igenom för mig och tålat
Det är inte lätt för dig, tro mig jag vet att det är hårt. Att det är svårt.
Men jag tackar dig så mycket att du hållit ut
och orkat, mina tårar du alltid har torkat.
Jag älskar dig så mycket att det inte finns ord.
Jag älskar dig över allt annat på denna jord.
Min mamma, min ängel mitt blod min själ,
Mitt hjärta mitt allt, min akilleshäl.






Fri vers av Melissa
Läst 2725 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-10 22:18



Bookmark and Share


  Jeanette
Så underbart fint att du skrivit en dikt till din mamma! Den måste hon ha uppskattat! Jag har fått inspiration att skriva en till min mamma också!
2005-07-30

  Manal
älskar dikter om mammor.Vackert.
2005-05-16

  Rebecca
Så underbart fin dikt du har skrivit till din mamma. Precis så som jag känner för min :) *5*
2005-05-11

    ej medlem längre
Det måste vara bland det finaste man kan få av sin dotter - denna text. Bra skrivet
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Melissa