Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så känner jag ibland


stark

Du kan slå på mig, du kan hoppa på mig men du kan aldrig ta mig till botten. jag är för stark för dig, du kommer aldrig någonsin kunna ta mig till den lägsta nivån. Du kan försöka, för din egen stolthet men du kommer aldrig att lyckas. Du kan krossa mitt hjärta, du kan få mina tårar att rinna längst min kind men jag kommer inte ge mig för de. Jag kommer att resa mig upp och börja om på nytt. För hur mycket du än försöker så kommer du aldrig att lyckas få mig till botten.




Fri vers av Alexandra Sjöberg
Läst 460 gånger
Publicerad 2005-05-11 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandra Sjöberg
Alexandra Sjöberg