Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvor

Det jag önskar mest
de gåvor jag helst ger bort
går ej att köpa




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 379 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-11-30 12:07



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Denna sanning är positiv och kan samtidigt faktiskt vara svår. Väl förmedlat i dina tre rader.
2007-12-02

    Bodil Sandberg
Sanningsord...klokord...japp..det är så bra sagt tycker jag!!!!
2007-12-01

    Cajsa
Oftast är det så, bra skrivet, kram
2007-11-30

    JJ VIP
Tolkninngsbart, fantasieggande! Applåd! Mvh. JJ.
2007-11-30

  * Ammi *
mkt fint skrivet
2007-11-30

  Rosmarin
ja visst är det så
2007-11-30

  Rachel Roth
du är själv den största gåvan
2007-11-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert tänkt i julhysterins köplystna stunder.
Så sant och fint att du förmedlar det/B
2007-11-30

    Lindizz
fint skrivet. Håller med dig...*ler
2007-11-30

    ej medlem längre
Snyggt haikat:)
2007-11-30

  Lena K Nilsson VIP
Visst är det så! Fint skrivet...
2007-11-30

    eva m h
JA det bästa går ju inte att köpas för pengar!
2007-11-30

  Lena Renman
Jo så är det för mig med ja.
Fint skrivet. Applåd
lena
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm