Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den mänskliga skorstenen

Bara röken har friheten att välja.

Jag är dess slav och en intetsägande
Entitet som berövar mig standardidealet
För överlevnad - syre

Endast ciggaretten har mage nog att håna
Mitt ovett att nyttja dess skiftande innehåll...




Övriga genrer av Alexander VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2005-05-11 22:57



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Fan den där jääävla ciggen asså! Snyggt skrivet...
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Alexander
Alexander VIP