Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror för mycket...

Vad vill du få sakt
du gör precis allt
för att få höra
höra sånt du vill
men det komiska är ju ändå
vad du nu vill höra kommer
du aldrig få höra
dem orden kommer aldrig
vistas i min mun...
Du gör allt för att få se
se det du vill se
se en reaktion...
du kommer aldrig
höra mig
du kommer
aldrig se mig
för jag kommer aldrig
visa mig för dig...

Du betyder ingeting för mig...




Fri vers av Bellabella
Läst 720 gånger
Publicerad 2005-05-11 23:17



Bookmark and Share


    Malin Johansson
mycket bra dikt... gillas!!
2005-05-12

  Dan Linder
Språket skär genom känslan som en glödgad skalpell. Den är kall, nästan cynisk, ändå full av hetta (och av hat),
fraseringar sammanbundna till en stark enhet. Bravo!
2005-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Bellabella
Bellabella