Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde jag ja

Trodde jag
uppbar kunskaper
stora som hav

att jag kunde
så mycket mer
än andra

sen
förstod jag

att jag bara
doppat min tå
i havet




Fri vers av Maria Malm
Läst 347 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-01 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja du...tänk om man visste allt. Vad tråkigt livet skulle bli...:)
En härlig insiktsdikt!!
2007-12-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju då,
man kallas
lärd, när man
kommit på,
att mer kun-
skap, finns
att få...
2007-12-01

    JJ VIP
Det är lätt att tro sig kunna mycket... ju mindre ens värld är ju större tror man sig... Något vi dras med lite till mans. Bra och vidsynt dikt! Mvh. JJ.
2007-12-01

    Bodil Sandberg
Klokskriftat om hur det kan vara!!!
2007-12-01

    Bodil Sandberg
Jo man tror nog så ibland..att man vet det mesta som behöves..men ack..tårna de får sig en kalldusch!!!
2007-12-01

  * Ammi *
ja som en droppe i havet brukar vi ju säga..
2007-12-01

  Michaela Dutius
Ju mera vi lär oss desto mera inser vi att vi inte vet....ett liv räcker inte för all kunskap...fint beskrivet!
2007-12-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj, vad bra!! det finns ett oändligt hav att doppa sig i.
Fin tanke och med få ord har du verkligen fått fram ett
bra budskap/B
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm