Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fly från verklighetens öga

en ängel med brutna vingar.
så innerligt dåligt hon mår, en ängel med brutna vingar
friheten hon stals ifrån, nu gråter hon blod.

säg mig, är frihet att kunna fly från sitt eget trassel,
fly från verklighetens öga? fly ifrån lösningar och bara börja om på en ny kula.
glöm lösningar, lämna de skadade, rädda sig själv?

kopplar någon vingar med feghet?
en fråga gråter efter svar.




Fri vers av Stragedi
Läst 599 gånger
Publicerad 2005-05-12 17:28



Bookmark and Share


  fannyy
shit alltså, gillar den är dikten jättemycket:) bra julia !
2005-05-24

  Green
shit, vad bra. gillar den hårt =)
2005-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Stragedi
Stragedi