Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

En ängel kom fram
smekte mig på kinden
pekade mot horisonten, och visade vägen
en ny väg att vandra
vägen är lång, men vi har varandra




Fri vers av Lilla Lee
Läst 331 gånger
Publicerad 2005-05-12 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lee