Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket känslor

Som en bris, som en smekning på min kind
likt en bägare som fylls med vin, fyller du mig med styrka
du har varsamt öppnat en fördold dörr
till känslornas dal
passionens flod
kärleken bländar
njuter av värmen
jag njuter av dig




Fri vers av Lilla Lee
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-05-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Lee