Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska ÄLSKA livet






teddybjörn från Ikea


kanske ett hekto godis


skalbaggar å kryp


sol är Vatten


oss soppa- torsk.


å blodigt




Fri vers av joje
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-04 17:23



Bookmark and Share


  Amina
åh, jag älskar Ikea. och du är ruskigt duktig på att skriva :D
2008-08-05

  aftermath
härligt befriande rader med en spontan känsla som jag inte ser hos oss äldre!!
2008-01-02
  > Nästa text
< Föregående

joje